COVID-19

Αγαπητοί πελάτες!
 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών και του προσωπικού μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Για αυτόν τον λόγο, φροντίζουμε να παρακολουθούμε συνεχώς τις δηλώσεις του ΠΟΥ για το Covid-19, καθώς και να συμμορφωνόμαστε με όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς και να εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την ευημερία των επισκεπτών μας.

Είναι σημαντικό για εμάς να σας προσφέρουμε άνεση και εναλλακτικές σε αυτή την δύσκολη περίοδο.


Σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα Υγείας, που ορίζονται από την Κυβέρνησή μας, εφαρμόζουμε τις ακόλουθες διαδικασίες:

Υγεία και Ασφάλεια

  • Έχουμε δημιουργήσει ένα σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουμε και σύμφωνα με το οποίο, έχουμε ορίσει ένα άτομο υπεύθυνο για την εκπαίδευση των υπαλλήλων μας από κάθε τμήμα και τη διασφάλιση της εφαρμογής όλων των κατευθυντήριων γραμμών.
  • Επιπλέον, έχουμε καταρτίσει ένα σχέδιο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις ύποπτες θετικές περιπτώσεις και συνεργαζόμαστε με τοπικός γιατρός, εξειδικευμένο στη διαχείριση και τη θεραπεία πιθανών περιπτώσεων. Στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου διατίθεται επίσης ιατρικό κιτ.

 

Καθαριότητα

  • Δημιουργούμε νέα πρότυπα καθαριότητας φιλοξενίας με σκοπό την πρόληψη πιθανής εξάπλωσης του ιού και τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας για τους ανθρώπους μας.
  • Όλες οι επιφάνειες στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους θα καθαρίζονται συχνά και προσεκτικά με απολυμαντικά ποιότητας νοσοκομείου, ενώ όλοι οι δημόσιοι χώροι θα αερίζονται πάντα φυσικά. Τα περιττά αντικείμενα θα αφαιρεθούν από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους για να αποφευχθεί η διασταυρούμενη μόλυνση.
  • Διασφαλίζουμε ότι το προσωπικό καθαριότητας μας φοράει PPE (ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό) και καθαρίζει κάθε δωμάτιο σύμφωνα με τις οδηγίες. Για να αποφευχθεί η υπερβολική έκθεση των επισκεπτών στο προσωπικό καθαριότητας και το αντίστροφο, οι υπηρεσίες καθαρισμού δεν θα πραγματοποιούνται καθημερινά, αλλά μόνο κατόπιν αιτήματος. Με τον ίδιο τρόπο, τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες αλλάζονται για τον ίδιο επισκέπτη μόνο κατόπιν αιτήματος.


Επικοινωνία επισκεπτών

  • Τηρούμε τα βασικά μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του Covid-19 σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους μας. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μας έχουν εκπαιδευτεί να λειτουργούν σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες υγείας και τους παρέχουμε τον απαραίτητο ΜΑΠ ανά πάσα στιγμή. Με τη χρήση ειδικής σήμανσης, διασφαλίζεται ότι διατηρείται πάντα η απαιτούμενη απόσταση των 2 μέτρων και τα έπιπλα θα αναδιατάσσονται ώστε να παρέχουν περισσότερο χώρο για αποστάσεις, ενώ τα απολυμαντικά χεριών θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.
  • Αλλάζουμε τις συνήθεις διαδικασίες check-in και check-out επεκτείνοντας το χρόνο παραμονής ενός δωματίου μεταξύ δύο επακόλουθων ατόμων. Η νέα ώρα αναχώρησης θα είναι στις 11: 00, ενώ θα μπορείτε να κάνετε check-in μετά τις 16: 00 εως 23.00. Αυτό γίνεται, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή καθαριότητα και ο φυσικός αερισμός κάθε δωματίου, καθώς και για την αποφυγή ουρών και υπερπληθυσμού στον χώρο υποδοχής

 

Γαστρονομία

  • Το à la carte εστιατόριο, μπαρ , pool bar θα βρίσκονται εκτός λειτουργιάς .

 
Εγκαταστάσεις

  • Όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι μας, απολυμαίνονται και καθαρίζονται σχολαστικά, συχνά και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες υγείας που ορίζονται από η κυβέρνηση.
  • Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για την εξωτερική πισίνα μας. Οι ξαπλώστρες και τα τραπέζια θα αναδιατάσσονται ώστε να εξασφαλίζουν αποστάσεις και θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση, ενώ διασφαλίζεται η σωστή χλωρίωση του νερού ανά πάσα στιγμή.

 

Με εντεταμένες προσπάθειες και με γνώμονα πάντα την αγάπη μας , αναμένουμε με χαρά τη μέρα που θα σας καλωσορίσουμε και πάλι κοντά μας.


Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων προκειμένου να οργανώσετε τη διαμονή σας, ηλεκτρονικά στο www.stefanosvillage.gr  ή τηλεφωνικά στο 2832032252.  

 

 

Περισσότερα
E_D3073051_result
E_D3073051_result
Διαμονή
Το Stefanos Village Hotel διαθέτει σύγχρονα ευρύχωρα και άνετα διαμερίσματα με παραδοσιακό στυλ σχεδιασμένα για κάθε ανάγκη και επιθυμία.
Διαβάστε περισσότερα
DSC_0254_result
DSC_0254_result
Εστίαση
Η Κρήτη διαθέτει μακρά παράδοση και ιστορία στις ιδιαίτερες και ξεχωριστές γεύσεις της κουζίνας της, ενώ τα φρέσκα, υγιεινά, ντόπια...
Διαβάστε περισσότερα
bigstock-Crete--70487854
bigstock-Crete--70487854
Τοποθεσία
To Stefanos Village βρίσκεται στις βορειοδυτικές παρυφές του παραδοσιακού οικισμού Μύρθιος σε υψόμετρο 180 μέτρα, και 1200μ...
Διαβάστε περισσότερα
placeholder
placeholder
Βραβεία & Αναγνωρίσεις
Award Image
Award Image
placeholder
placeholder
Διεύθυνση

Μύρθιος, Πλακιάς, Ρέθυμνο
74060, Κρήτη

Επικοινωνία

(M.H.T.E.): 1041Κ032Α0120300

Powered by Hotel Cube

Espa Banner

ESPA BANNER